Agenda
Leerhuis Afdrukken E-mailadres

Leerhuis
Woensdag 10 april om 14.00 uur komen we samen in het oecumenische leerhuis in de Vredeskerk. We behandelen dan het boek(je) Tobith, een boek uit de Apocriefe boeken.
Vanaf 13.30 uur is er koffie en thee en ook na afloop is er tijd om bij thee of koffie na te praten. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

 
Solidariteitsmaaltijden Afdrukken E-mailadres

Solidariteitsmaaltijd Vredeskerk
De solidariteitsmaaltijden die we jaren samen met de Kruisvindingkerk hebben gehouden in de 40-dagentijd zijn ten einde gekomen nu de Missionaire Raadsgroep is opgeheven.We bewaren daar goede herinneringen aan.
We zijn in elk geval van harte welkom bij de maaltijd van wijkgemeente Slinge op dinsdag 9 april in de Open Hofkerk, waar ook de BAVO-kerk aan meedoet. Maar we hebben besloten deze maaltijd toch ook éénmaal in de Vredeskerk te houden, niet in dezelfde week maar op vrijdag 22 maart om 17.30 uur. Voor soep en brood wordt weer gezorgd. Iedereen is welkom, uiteraard ook de leden van de Kruisvindingparochie. De opbrengst van het mandje dat rondgaat is bestemd voor De Boei. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 19 maart bij:
Margriet van Kranenburg, 06-43018654 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
of Tineke Vis, 010-4859846 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

SOLIDARITEITSMAALTIJDEN

Binnen enkele weken leven we al weer in de 40-dagentijd. Ook dit jaar houden we weer solidariteitsmaaltijden en ondersteunen we de actie voor Flores.

Dit jaar willen we een bedrag bijeenbrengen voor een goede en vooral veilige electriciteitsvoorziening voor het kinderhuis Maria Stella Maris. Sinds de start van de bouw van dit huis is deze beetje bij beetje aangelegd op de momenten dat daar wat geld voor beschikbaar was en dat is niet altijd even deskundig en grondig gedaan. Het gevolg is een chaotische, onveilige situatie met o.a. losliggende en aangevreten kabels, die kortsluiting en stroom-uitval veroorzaken. Er moet dus een goede en deskundige oplossing komen.


We starten met de maaltijden op vrijdag 20 februari in de Kruisvindingkerk. Vervolgens zijn we op 27 februari in de Vredeskerk,

6 maart in de Kruisvindingkerk

13 maart in de Breepleinkerk (ingang Van Malsenstraat), waarna weer BINGO wordt gespeeld

20 maart in de Vredeskerk

27 maart in de Kruisvindingkerk


De kerken zijn steeds om 17.00 uur open en de maaltijden beginnen om half 6. Er is steeds keuze uit 3 soorten soep waarvan één vegetarisch en er is brood dat we delen. Na afloop is er koffie of thee en gaat het bekende mandje rond.

We hopen dat 'Een lichtje voor Flores' het beoogde bedrag binnenbrengt, want dan ondersteunt ook WILDE GANZEN het project en legt 55% van de opbrengst bij.

We hopen ook dat u minstens eenmaal, maar graag vaker mee komt eten. U bent VAN HARTE WELKOM!

Tineke Vis

 
Gezamenlijke broodmaaltijd Afdrukken E-mailadres

Vrijdag 12 april 2019: Van harte welkom bij de maandelijkse maaltijd in de Vredeskerk, verzorgd door Corrie en Nico Bloem en Margriet van Kranenburg. Vanaf 17.00 uur is er koffie en de maaltijd begint om 17.30 uur. Bijdrage in de kosten: € 4,--. Van harte welkom!
Graag van tevoren aanmelden bij de fam. Bloem, tel: 432 67 42.

 
Seniorensoos Afdrukken E-mailadres

Iedere dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. Wie van gezelschapsspelen houdt kan hier terecht. Momenteel klaverjassen we en wordt er rummycub gespeeld, maar we hebben nog genoeg andere spelletjes in de kast liggen. Er is thee en koffie en gezelligheid. Komt u eens een keer kijken.

Info: Nico Bloem, tel.: 010 432 67 42

 
Stilteviering Afdrukken E-mailadres

Elke dinsdag in de periode van oktober tot Pasen is er de stilteviering. Iedereen is hier van harte bij uitgenodigd. Wij beginnen om 19.30 en het duurt tot 20 uur. Een rustmoment in een vaak drukke week. Samen de stilte delen geeft verbinding en maakt je innerlijk rijk. Ook is er weer gesproken over een nieuwe Stiltewandeling. Zodra hier meer over bekend is, kunt u dat hier vinden.