Agenda
Crea-club Afdrukken E-mailadres

Crea-club in de Vredeskerk gaat van start!

Voorlopig zal er geen Crea-club worden gehouden in de Vredeskerk i.v.m. het coronavirus. Zodra we weer beginnen zult u op de plaats van de vraagtekens een datum zien staan. Tot die tijd zult u thuis crea-bea moeten zijn........

Op woensdag ?????????? is weer de middag van de crea-club. Het is reuze gezellig! We starten om 13.30 uur en stoppen ergens tussen 15.00 en 15.30 uur. Er is een variatie aan creativiteit: haken, breien, naaien, plakken. Wie weet wat er nog meer aan ideeën boven komt drijven. Iedere 4e woensdag van de maand komen we bij elkaar en iedereen kan komen kijken en meedoen. Neem gerust contact met me op voor informatie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Joke van Rosmalen, tel.: 0104860711, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Gezamenlijke broodmaaltijd Afdrukken E-mailadres

Voorlopig zal er helaas geen maandelijkse maaltijd zijn i.v.m. het coronavirus. Zodra we weer gezellig samen kunnen eten zult u op de plaats van de vraagtekens een datum zien.

Vrijdag ?????????? 2020: Van harte welkom bij de maandelijkse maaltijd in de Vredeskerk, verzorgd door Corrie en Nico Bloem en Margriet van Kranenburg. Vanaf 17.00 uur is er koffie en de maaltijd begint om 17.30 uur. Bijdrage in de kosten: € 4,--. Van harte welkom!
Graag van tevoren aanmelden bij de fam. Bloem, tel: 432 67 42.